Posts Tagged 'Don Kishoti'

Don Kishoti dhe të gjithë-gjithë-gjithë: një skandal i vogël familjar

Don Kishoti dhe të gjithë-gjithë-gjithë: një skandal i vogël familjar Socionics - një shkencë e mrekullueshme na bind se natyra njerëzore është pothuajse asnjë objektivisht cilësitë objektivisht të këqija ose të mira, por thjesht se dualu - shëndeti, konflikteru - vdekja. Por ka situata kur dualu dhe jo shumë i mirë. Çfarë atëherë? Imagjinoni një skandal të vogël të familjes kur diçka përkeqësua në mënyrë të qartë [...]

Restaurimi i shkarko pa pagesë VG Zhdanov .